Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer (evenemang nr 4)

23 november 08:30 - 12:00

Nå framgång med de globala målen Agera lokalt, tänk globalt. Hur går man från inspiration till konkret handlingsplan?

Evenemang 4 – Handlingsplan

Hur kan företag expandera utanför Sveriges gränser och att gå från inspiration till konkret handlingsplan? Alla deltagare beskriver sin kärnverksamhet för att sedan visualisera sin värdekedja inklusive råmaterial, distribution, användare, produktionscykel osv. Därefter ”byter” deltagarna företag med varandra och tar den andres perspektiv ”om jag var du så skulle jag fokusera på detta i min värdekedja”. Målet med workshopen är att kunna koppla områden till de globala målen.  

Praktisk information

När: Den 23 november kl. 08:30-12:00
Kontakt: sonia.denkiewicz@hutskane.se
Mer information och anmälan kommer inom kort!

Tidigare aktiviteter i projektet

Under 2022 genomförde Hållbar Utveckling Skåne tillsammans med två kommunkluster i Skåne det första evenemanget av fem i serien ”FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer”. Evenemangen hölls i Alnarp respektive Örkelljunga och lockade sammanlagt över 140 deltagare. Satsningen gjordes inom ramen för projektet Vägar till hållbar utveckling.

Ystad kommun har tillsammans med kranskommunerna och Tillväxt Syd skapat och genomfört alla evenemang i konceptet. De arrangerar numera årligen ett evenemang med fokus på att ge inspiration och blicka framåt.

Läs mer om projektet HÄR

 

Detaljer

Datum:
23 november
Tid:
08:30 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

FNs hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer
E-post:
sonia.denkiewicz@hutskane.se