Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FN:s hållbarhetsmål: ett smörgåsbord för nya affärer- Evenemang 4

23 november, 2023 08:30 - 12:00

Vill du delta i en hållbarhetsworkshop där fokus ligger på att identifiera företags möjligheter till ökad lönsamhet och nya affärer genom de globala hållbarhetsmålen? Då är du varmt välkommen till Medborgarhuset i Burlöv! 

Vi på Hållbar Utveckling Skåne arrangerar i samarbete med MalmöLundregionen och Burlövs kommun ett evenemang för företag med utgångspunkt från FN:s hållbarhetsmål ”Agenda 2030”. Fokus den här dagen är på hur företag kan expandera utanför Sveriges gränser och gå från inspiration till konkret handlingsplan. Du som deltagare beskriver din kärnverksamhet och får visualisera din värdekedja inklusive råmaterial, distribution, användare, produktionscykel, etc. Därefter byter du företag med en annan deltagare och pratar utifrån perspektivet ”Om jag var du så skulle jag fokusera på det här i min värdekedja”. Målet med workshopen är att kunna koppla olika arbetsområden till de globala målen och få inspel till en strategisk plan för sitt fortsatta hållbarhetsarbete.

Under dagen kommer du få träffa Emma Brentegani från Almi Företagspartner Skåne samt workshopledare Karin Lintrup.

Praktisk information

När: 23 november kl. 08:30-12:00
Var: Kärleksgatan 6, 232 34, Arlöv
Kontakt: sonia.denkiewicz@hutskane.se

Tidigare aktiviteter i projektet

Under 2022 genomförde Hållbar Utveckling Skåne tillsammans med två kommunkluster i Skåne det första evenemanget av fem i serien ”FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer”. Evenemangen hölls i Alnarp respektive Örkelljunga och lockade sammanlagt över 140 deltagare. Satsningen gjordes inom ramen för projektet Vägar till hållbar utveckling.

Ystad kommun har tillsammans med kranskommunerna och Tillväxt Syd skapat och genomfört alla evenemang i konceptet. De arrangerar numera årligen ett evenemang med fokus på att ge inspiration och blicka framåt.

Läs mer om projektet HÄR

 

Detaljer

Datum:
23 november, 2023
Tid:
08:30 - 12:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

FNs hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer
E-post
sonia.denkiewicz@hutskane.se