Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FN:s hållbarhetsmål: ett smörgåsbord för nya affärer – Evenemang 3

6 oktober, 2023 08:30 - 12:00

Är du nyfiken på att tillsammans med andra företag dyka ner i hållbarhetsarbete och få ny kunskap som du omgående kan använda dig av i din verksamhet?

Då är du välkommen till denna LEGO® SERIOUS PLAY®-workshop. Oberoende av hur mycket eller lite du kan så kommer den att ge dig något, oavsett var du befinner dig i ditt hållbarhetsarbete. Workshopen leds av Karin Lintrup, konsult inom hållbarhet med flera års erfarenhet av företagsutveckling på hållbarhetsområdet.

När: 6 oktober kl. 08.30-12.00
Var: Rådhuset, Västra Storgatan 12, 291 32, Kristianstad
Evenemanget är kostnadsfritt. Alla är välkomna men det riktar sig främst till företag och organisationer.
Anmäl dig senast den 29:e september här

Program

08:30 Registrering & fika
09:00 FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer
09:15 Hackaton/workshop
11:45 Sammanfattning av dagen
12:00 Avslut

LEGO® SERIOUS PLAY®-metoden är en workshopmetod som används när människor med olika bakgrund och förutsättningar träffas för att ta fram idéer, utveckla dessa och inspireras av och pitcha dem för varandra. LEGO SERIOUS PLAY har sitt ursprung i LEGO och används både i stora och små företag för att ta fram idéer och utveckla verksamheter.

Det finns inga krav på att ha deltagit i tidigare evenemang eller delta i nästföljande evenemang.


Tidigare aktiviteter i projektet

Under 2022 genomförde Hållbar Utveckling Skåne tillsammans med två kommunkluster i Skåne det första evenemanget av fem i serien ”FN:s hållbarhetsmål – ett smörgåsbord för nya affärer”. Evenemangen hölls i Alnarp respektive Örkelljunga och lockade sammanlagt över 140 deltagare. Satsningen gjordes inom ramen för projektet Vägar till hållbar utveckling.

Ystad kommun har tillsammans med kranskommunerna och Tillväxt Syd skapat och genomfört alla evenemang i konceptet. De arrangerar numera årligen ett evenemang med fokus på att ge inspiration och blicka framåt.

Läs mer om projektet HÄR
Frågor? Kontakta: sonia.denkiewicz@hutskane.se

Details

Date:
6 oktober, 2023
Time:
08:30 - 12:00
Event Categories:
,