Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Offentlig upphandling av innovation och cirkulär ekonomi

19 mars 10:00 - 15:00

Projektet BRINC håller en workshop där deltagarna kommer att kunna träffa BRINC-nätverket av offentliga myndigheter och andra nyckelaktörer som arbetar med offentlig upphandling av innovation och cirkulär ekonomi för att utbyta insikter och lära av varandra.

Evenemanget äger rum i Bryssel den 19 mars. Denna endagsworkshop anordnas parallellt med den internationella konferensen om innovationsupphandling och kommer att fokusera på följande:

  • vikten av att förändra organisationens tankesätt för att främja införandet av cirkulära och innovativa metoder
  • lärdomar från de två BRINC-projekten (om sanitetsavfall för engångsbruk och återvinning av blöjor), inklusive de utmaningar och möjligheter som man ställdes inför under hela upphandlingsprocessen.

Läs mer om agendan för dagen och anmäl dig senast den 05 mars 2024 på: https://acrplus.org/en/events/upcoming-events/event/608-brinc-workshop-and-international-conference-on-innovation-procurement

Evenemanget arrangeras inom projektet BRINC (Brokering cross-border Innovation through Clusters). Projektets mål är att frigöra potentialen i gränsöverskridande offentlig upphandling av innovation (PPI) genom att fungera som en mäklare för innovationsupphandling och inrätta ett europeiskt nav för PPI i en cirkulär ekonomi. Läs mer om projektet på: www.hutskane.se/brinc

Details

Date:
19 mars
Time:
10:00 - 15:00
Event Categories:
, ,

Venue

Herman Teirlinckgebouw-byggnaden
Bryssel, Belgium + Google Map