Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Workshop i exponentiell klimatomställning

15 december, 2022 08:00 - 17:00

Evenemanget är endast för medlemmar i Hållbar Utveckling Skåne samt deltagare i projekten Ystadmodellen och Cirkulära affärssteg.

Inom 30 år ska världsekonomin bli klimatneutral. Men den hållbara utvecklingen är fortfarande bara i startgroparna. Hur kommer organisationer påverkas av dessa kommande förändringar?

Vi har fått möjligheten att bjuda in våra medlemmar, medverkade i evenemanget inom konceptet ”Ystadmodellen” och deltagare i projektet “Cirkulära affärssteg” till den omåttligt populära workshopen i exponentiell klimatomställning med Rebecka Carlsson. Rebecka ger dig som deltagare en snabbkurs i hållbar utveckling och de spännande möjligheter som uppstår när klimatomställningen och exponentiella teknologier möts.

Rebecka Carlsson är en efterfrågad föreläsare inom ämnen som rör hållbar utveckling, exponentiella teknologier, trender och framtiden. Hon har startat en handfull hållbarhetsföretag, arbetat som politiskt sakkunnig till Sveriges klimat- och miljöminister och utbildats i exponentiella teknologier vid Singularity University på NASA.

Ta det här tillfället att inspireras till hur verksamheter blir en del av framtidens hållbara lösningar! Deltagarna i workshopen får även med sig Rebeckas bok ”Exponentiell klimatomställning – Hur vi kan stoppa klimatförändringarna tillräckligt snabbt & hur du bygger pionjärt hållbara företag” som finns att hämtas upp på vårt kontor på Ledebursgatan 5, alternativt postas till dig som bor utanför Malmö.

När: Torsdag 15:e december 9.00 – 12.00
Var: Digitalt på Teams. Sista dag för anmälan är 9:e december.
Vid frågor, mejla Sonia på sonia.denkiewicz@hutskane.se

Detaljer

Datum:
15 december, 2022
Tid:
08:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Arrangör

Hållbar Utveckling Skåne
E-post:
vanessa.andersson@hutskane.se
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Digitalt på Teams