Nu är det dags att söka årets stipendier från Hållbar Utveckling Skåne! 

 

Vill ni utforska cirkulär ekonomi tillsammans med era elever,
eller har du som student ett projekt som handlar om cirkulär ekonomi

Med årets stipendier vill vi lyfta cirkulär ekonomi inom ramen för Agenda 2030. Det kan till exempel handla om återbruk, innovation, design, beteendepåverkan, lärande eller helt andra teman.

Vem kan söka?

Alla kan söka, men målgruppen för projektet ska vara barn, elever eller studenter i förskola, grundskola, gymnasium, universitet eller folkhögskolor i Skåne.

Vad händer om du får ett stipendium?

Motprestationen är att du/ni presenterar er projektidé eller genomfört projekt vid Hållbar Utveckling Skånes årsstämma. Stämman hålls den 22 april 2022. Vi vill också ha material (en kort text och en bild) till ett inlägg på föreningens facebooksida under projekttiden samt en sammanfattning på en A4 som beskriver genomförandet så att andra kan prova er idé!

Anvisningar

I år prioriteras projekt som handlar om cirkulär och ekonomi och har en tydlig koppling till något eller några mål inom Agenda 2030. Stipendierna kan bara sökas för avgränsade projekt, inte för löpande verksamhet.

Sista ansökningsdag

Senast 7 mars vill vi ha din ansökan. Beslut om stipendiet fattas på styrelsens möte i mars 2022.
Ansöker gör du direkt i det här formuläret

Ytterligare upplysningar

Mejla till helena.thelander@hutskane.se om du har frågor!

Årets stipendier är finansierade av Kvarnby Folkhögskola, Region Skåne, Marla Miljödialog AB, Sysav och Lunds universitet. Det tackar vi alldeles särskilt för!

Fler event