Kom och jobba med oss!

Är du kommunikatör och vill jobba med hållbarhet?
Hållbar Utveckling Skåne har en rad spännande projekt igång inom bland annat hållbart byggande, cirkulär ekonomi, beteendepåverkan och livsmedel och vi behöver hjälp med kommunikationen!

Vi behöver även skriva projektansökningar för nya projekt. Vår målgrupp är bred och spretig eftersom vi alltid arbetar sektorsövergripande och med många olika typer av frågor – det ska avspegla sig i vår kommunikation. Läs mer om vår verksamhet på www.hutskane.se eller på vår facebooksida.

Vad innebär uppdraget?
Arbetsuppgifterna varierar mellan att skriva inlägg till sociala medier, göra intervjuer och korta filmer, ansvara för teknik i exempelvis Teams vid digitala utsändningar, hjälpa till med hemsidan, skriva artiklar och sammanfattningar till att göra research efter potentiella finansiärer och projektutlysningar samt skriva projektansökningar. Det är också bra om du kan hålla i och genomföra färdigplanerade workshops.

Här jobbar du tillsammans med ett dedikerat gäng hållbarhetsmänniskor. Ibland är arbetet mycket individuellt och ibland samarbetar du tätt med någon eller några av dina kollegor. I vissa fall arbetar du tätt tillsammans med personer i våra olika partnerskap i projekten.

Vem är du?
Du har kunskap om, och ett stort intresse och engagemang för hållbarhetsfrågor. Du har en stark egen drivkraft, fattar gärna självständiga beslut och tar egna initiativ för att få arbetet att gå framåt. Du kan skriva både kort och långt, är kreativ och påhittig. Du får gärna ha erfarenhet av att filma, skapa animeringar och redigera film. Extra plus om du har jobbat i OBS Studio och filmredigeringsprogram som iMovie.

Om tjänsten
Tjänsten är på 12 månader med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 80% till att börja med, men det kan komma att ändras när nya projekt kommer in. Din lön kommer ligga mellan 33.000–36.000 kr för en heltid, beroende på erfarenhet och kompetens. Tillträde snarast möjligt.

Här finns vi
Kontoret i Malmö delar vi med flera andra regionala verksamheter som arbetar med bland annat social hållbarhet. Vi arbetar på distans stora delar av veckorna för att minska risk för smittspridning.

Skicka din CV och ett personligt brev snarast, men senast den 16 september till: helena.thelander@hutskane.se  Intervjuer sker företrädesvis mellan 20–23 september.

Fler event