Är du kommunikatör och vill jobba med hållbarhet?

Du har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor som även avspeglar sig på din egen livsstil. Du har egen drivkraft, fattar gärna självständiga beslut och tar egna initiativ för att få arbetet att gå framåt. Du kan skriva både kort och långt, är kreativ och påhittig. Vi arbetar i princip uteslutande på svenska! Svenska är alltså det språk som är viktigast att du kan flytande.

Hos oss får du arbeta med att bland annat skriva inlägg till sociala medier, göra intervjuer och korta filmer, ansvara för teknik i exempelvis Teams vid digitala utsändningar, hjälpa till med hemsidan, skriva artiklar och sammanfattningar, göra research efter potentiella finansiärer och projektutlysningar samt skriva projektansökningar. Projektansökningar är en viktig del av uppdraget då vi i princip inte har någon fast, extern finansiering. Det är också bra om du kan hålla i och genomföra färdigplanerade workshops.

Här jobbar du tillsammans med ett dedikerat gäng hållbarhetsmänniskor. Ibland är arbetet mycket individuellt och ibland samarbetar du med någon eller några av dina kollegor eller med personer i våra olika partnerskap i projekten.

Om tjänsten
12 månader med möjlighet till förlängning.
Omfattning initialt 80%. Kommer nya projekt in så kan tjänstegraden komma att ökas, om vi är överens om det.
Lön mellan 34.000–36.000 kr för en heltid, beroende på erfarenhet och kompetens.
Vi har förtroendearbetstid, 32 dagar semester, lite kortare arbetsdagar än standard, ganska högt friskvårdsbidrag och är måna om att försöka skapa förutsättningar för att livet i stort ska fungera.

Här finns vi
Kontoret i Malmö delar vi med andra regionala verksamheter som arbetar med bland annat social hållbarhet. Vill du jobba hemifrån några dagar i veckan eller nästan hela tiden så går det också bra – om det fungerar utifrån dina uppgifter.

Skicka din CV och ett personligt brev senast 6 december. Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt i början av nästa år.

Undrar du något?
Hör i första hand av dig via mejl till helena.thelander@hutskane.se. Får du inget svar via mejl så går det såklart bra att ringa, men prova mejlen först är du snäll!

Fler event